Výhody spolupráce vysokých škôl a malých a stredných podnikov pre ich rozvoj - Holešová, Viera
Spolupráca univerzitného prostredia s podnikateľským prostredím a realizácia aktivít na podporu škôl - spolupráca a spoločný prospech. Najčastejšie bariéry spolupráce podnikateľov s vysokými školami. Spoločné projekty a výhody pre firmy.