Potravinová bezpečnosť, udržateľné poľnohospodárstvo a lesníctvo, výskum námorných morských a vnútrozemských vôd a biohospodárstvo v programe Horizont 2020 - Fikselová, Martina
Rámcový program EÚ pre výskum a inovácie Horizont 2020 je kľúčovým erurópskym programom na podporu vedy v členských krajinách EÚ. Niektoré z priorít Slovenskej republiky vo výzvach Horizontu 2020 pre oblasť pôdohospodárstva a životného prostredia. Ciele medzinárodnej spolupráce v rámci programu Horizont 2020.