Cenový cyklus na trhu sóje a jeho využitie v rámci investičných stratégií - Árendáš, Peter, 1986-
Trh so sójou. Produkčný cyklus sóje. Štruktúra svetovej produkcie sóje. Analýza vývoja cien sóje. Komparácia výsledkov stratégie a cien sójových bôbov.