Slovak Organic Food - Lacková, Alica
Spotrebiteľské názory Slovákov na trh organických potravín. Zásady organického poľnohospodárstva. SWOT analýzy organického pošnohodpodárstva. Vlastnosti trhu organických potravín na Slovensku.