Perspektíva smerovania viacročného finančného rámca ako formy medziinštitucionálnej dohody medzi Európskou komisiou, Európskym parlamentom a Radou Európskej únie - Beličková, Kornélia, 1966-
Perspektíva smerovania finančnej perspektívy EÚ (známej tiež pod pojmom viacročný finančný rámec), ktorý označuje rámec pre rozpočtové priority EÚ na niekoľko rokov vopred.