Radikálna politická ekonómia a jej kritika súčasnej ortodoxnej ekonómie - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Vymedzenie radikálnej politickej ekonómie ako jedného z prúdov súčasnej heterodoxnej ekonómie. Hlavné myšlienky jej predstaviteľov a ich odporúčania pre hospodársku politiku štátu.