Comparative Analysis of Regional Products Labelling in Slovakia and Czech Republic - Krnáčová, Paulína, 1983-
Rola vlády v ČR a regionálnych iniciatív v SR v označovaní regionálnych produktov. Označovanie regionáleho pôvodu potravín v súlade s požiadavkami EÚ. Náležitosti označenia regionálneho pôvodu produktu.