Úloha corporate governace a interného auditu v prevencii kríz v bankovom sektore - Klimiková, Mária
Analýza vývoja správy a riadenia spoločnosti (corporate governance), a to vo vedeckej literatúre a výskumnej a hospodárskej praxi.