Slovak Food with Protected Geographical Indication - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Slovenské potraviny s ochranným geografickým označením (PGI) v databáze DOOR (European Database of Origin & Registration). Význam PGI pre domácu ekonomiku, redukciu nezamestnanosti a zachovanie originálnych výrobných postupov a kvality.