[Sociální práce se seniory v kontextu kritické gerontologie] - Szüdi, Jaroslava
Recenzia na publikáciu, ktorá prináša pohľad na problematiku sociálnej pomoci pre seniorov v aktuálnom kontexte demografického starnutia v Českej republike.