Účtovanie dobierky v roku 2014 - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Účtovanie dobierky v podvojnom účtovníctve u kupujúceho. Postup účtovania u predávajúceho. Účtovanie dobierky v jednoduchom úrtovníctve - u kupujúceho a u predávajúceho.