Správne ukončenie účtovného roku 2014 - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Príprava na uzatvorenie účtovných kníh predstavuje práce vykonávané pred uzatvorením účtovných kníh - uzávierkové práce, ktoré zahŕňajú: účtovnú analýzu, daňovú analýzu. Overenie vecnej správnosti účtovníctva - inventarizácia. Rezervy. Kurzové rozdiely. Zmena reálnej hodnoty a opravné položky. Časové rozlíšenie nákladov a výnosov. Zostavenie účtovnej závierky.