Prechod na euro urýchlil priblíženie sa západným štandardom. Banky museli platiť! - Resch, Alexander
Rozhovor s Alexandrom Reschom, prezidentom Slovenskej bankovej asociácie (SBA) - generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva VÚB banky, o aktuálnych problémoch, ktoré hýbu bankovníctvom.