Trendy v bankovníctve - čo nás čaká v najbližších rokoch? - Páleník, Tomáš
Nové trendy spolupráce bánk s klientom, kedy banky cielene adresujú svoje ponuky na konkrétneho klienta. Zavádzanie inovatívnych riešení a zmena spôsobu platobného styku a komunikácie s klientom.