<The> Influence of Agri-environmental Measures and Indicators on the Development of Slovak Agriculture Sustainability - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Hohnotenie opatrení Osi 2 programu vidieckeho rozvoja SR 2007-2013. Význam ukazovateľa agro-environmentálnych platieb.