Správne ukončenie účtovného obdobia v podvojnom účtovníctve v roku 2015 - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Uzávierkové práce zahŕňajú: časové rozlíšenie nákladov a výnosov; zabezpečenie úplnosti účtovníctva - rezervy, kurzové rozdiely, zmena reálnej hodnoty a opravné položky; inventarizácia; overenie formálnej správnosti účtovných zápisov.