Winter wheat noodle colour evaluation in sustainable farming systems - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Porovnanie dvoch druhov predplodín s rozdielnou fertilizáciou. Faktory vplyvu na farbu rezancov: predplodina, výživa plodiny a meteorologické podmienky.