Účty, ktoré nemôžu mať na konci účtovného obdobia zostatok - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Účty, ktoré nemôžu mať na koci účtovného obdobia zostatok: účet 111 - obstaranie materiálu, účet 131 - obstaranie tovaru, účet 395 - vnútorné zúčtovanie, účet 431 - výsledok hospodárenia v schvaľovaní.