<The> Efficiency of Interaction of Environmental Taxes and Emissions Trading Schemes within the European Union - Válek, Juraj, 1981-
Prehľad environmentálnych daní v EÚ. Charakteristika obchodného systému s emisiami. Fungovanie a porovnanie efektivity obchodných schém s emisiami a environmentálnych daní.