Current Challenges of Tax Policy in the Selected European Countries (Ukraine, Hungary, The Czech Republic, Slovakia) - Kušnírová, Jana, 1977-
Vplyv daňovej politiky na kooperáciu spomenutých krajín. Analýza výstupov vzájomnej spolupráce Slovenska s krajinami v zahranično-obchodnej politike.