Regionálna charakteristika formovania príjmov v SR - Pauhofová, Iveta
Príjmová polarizácia spojená s vnútorným ekonomickým a sociálnym prostredím Slovenska. Vplyv nadnárodných korporácií so svojimi špecifickými záujmami na hospodársky priestor Slovenska.