Ako zvládnuť štvrtú priemyselnú revolúciu - Hatheway, Larry
Od prvej po tretiu priemyselnú revolúciu. Éra či prísľub štvrtej priemyselnej revolúcie spočíva v pokrokoch v oblasti robotiky, internetu vecí (Internet of Things, IoT), veľkých objemov dát, mobilných telefónov a 3D tlače. Ako "zvládnuť" štvrtú priemyselnú revolúciu.