Človek sa dá oklamať oveľa jednoduchšie než zabezpečený prístroj - Nemčok, Peter
Rozhovor s Miroslavom Mikušom z renomovanej slovenskej spoločnosti ESET, o bezpečnosti informačných technológií a aktuálnych trendoch v oblasti antivírusovej ochrany operačných systémov počítačov a mobilných zariadení.