Dépéháčka v akcii! najvýznamnejšie zmeny od 1.1.2016! - Sucháň, Jozef
Novelizácia Zákona 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty od 1. januára 2016, priniesla 38 zmien týkajúcich sa celkom 24 a 3 nových paragrafov. Najvýznamnejšie zmeny, ktoré sa najčastejšie vyskytujú v praxi.