Ste autor? všetko o licenčnej a autorskej zmluve - Surový, Martin
Zákonná definícia kto je autor podľa nedávno prijatého zákona č. 185/2015 Z. z. Autorský zákon. Zdaňovanie príjmov z autorskej činnosti - prístupy a možnosti pri zdaňovaní príjmov autorov. Najbežnejšie situácie a ich kombinácie.