Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2015 kto má povinnosť ho podať? - Berky, Marek
Povinnosť platenia dane z príjmov sa vzťahuje na každého občana, ktorý v zdaňovacom období (v kalendárnom roku) dosiahne zdaniteľné príjmy to znamená príjmy, ktoré sú predmetom dane a nie sú od dane oslobodené.