Šikanovaní šéfovia všetko o staffingu! - Kazičková, Martina
Staffing ako šikanovanie manažérov svojimi zamestnancami. Informácie o tom, ako možno účinne zasiahnuť ak sa s formou psychického teroru voči šéfovi stretneme na pracovisku. Poškodzovanie imidžu a podnikovej klímy. Šesť pascí v boji so staffingom.