Čo robia slovenské firmy v Keni - Fedáková, Jana
Zvyšovanie prílevu zahraničných investícií v Keni. Výhody podnikania v Keni. Záujem krajín Európskej únie. Korupčné hry. Elektrina ako ďalší problém, ktorý podniky v Keni brzdí. Nejasné podmienky podnikania. Pobočka spoločnosti Fleming Europe so slovenským výkonným riaditeľom.