Náhradné dielce: rozdeľuj a panuj - Marianyi, Peter
Stratégia riadenia manažmentu náhradných dielcov a nový horizont internej logistiky. Zabezpečenie výroby z hľadiska produktivity a znižovanie nákladov. Pojem generatívna výroba (Additive Manufacturing). Rýchle a nenákladné zhotovovanie modelov, vzorov, prototypov, nástrojov a koncových výrobkov.