Nezačnite podnikať skôr, ako pochopíte, ako sa ľudia rozhodujú názor alebo skôr odporúčanie - Uriga, Ján
Začínajúci podnikatelia a prehľad faktov, ktoré môžu viesť k správnemu rozhodnutiu. Pozorné sledovanie a pomenovanie požiadaviek - sila ľudského slova. Vedomie o rozhodovacích procesoch ľudí a základné koncepty ľudského uvažovania. Príklady.