Financing Models for Lifelong Learning of the Adult Population - Hudoková, Kristína
Význam celoživotného vzdelávania pre rozvoj pracovného trhu. Interpretácia dát Eurostatu. Modely financovania celoživotného vzdelávania na základe zdroju financovania. Financovanie v krajinách EÚ.