Modeling of Stock Returns with Analysis of Seasonality and Trading Volume Effects - Mináriková, Michaela
Volatilita výnosov pod vplyvom sezónnosti a objemu obchodu. Overovanie a predpovedanie výsledkom modelmi GARCH a EGARCH.