Big Data and Analytics - Mišovič, Andrej, 1984-
Úloha dát v dnešnej dobe. Postupy pri analýze veľkého množstva dát. Využitie veľkých dát v podnikaní. Analytika a štatistický prístup proti mechanické učenie. Prehľad softvéru schopného analyzovať veľké dáta.