Comparison of the Phrase “True and Fair View of the Facts” in the National and Multinational Legislation of Accounting - Hunyady, Katarína
Porovnanie významov "pravdivý" a "čestný" v minulých a aktuálnych Zákonoch o účtovníctve v SR a v EÚ. Medzinárodné účtovné štandardy IFRAS a význam slov "pravdivý" a "čestný".