Online marketing: sociálne médiá – revolúcia vo využívaní internetu - Drahošová, Martina
Nové prístupy priameho kontaktu so zákazníkmi, inšpirácia pri tvorbe obchodnej a komunikačnej stratégie. Sociálne médiá spôsobili revolúciu vo využívaní internetu ako nástroja propagácie produktov a podpory ich predaja. Efektívnosť online marketingu.