Preconditions of Effective Communication at Workplace - Pápaiová, Adriana
Podstata a princípy efektívnej komunikácie. Bariéry v efektívnej komunikácii. Tímová práca ako súčasť efektívnej komunikácie. Podmienky efektívnej komunikácie. Motivácia ako hlavný predpoklad efektívnej komunikácie.