Impact of selected factors regarding the efficiency of public procurement (the case of the Czech Republic) with an emphasis on decentralization - Plaček, Michal
Analýza prevedená na dátach o verejnom obstarávaní v stavebnom priemysle v rokoch 2013-2014. Výsledky analýzy overené analýzou verejných zmlúv o obstaraní dodávok plynu.