<The> Development of the European Stability Mechanism and Impacts of Its Changes until Now - Chorvatovič, Martin
Európsky finančný stabilizačný mechanizmus (EFSM) a Európske finančné stabilizačné zariadenie (ESFS). Komparácia stabilizačných mechanizmov. Prehľad využitia stabilizačných systémov Grécku, Írsku a Portugalsku.