Impact of oil prices on sovereign funds (the assets and investments) - Pauhofová, Iveta
Vývoj cien ropy v poslednom období a ich vplyv na bohatstvo suverénnych fondov Kazachstanu, Ruska, Nórska a Saudskej Arábie. Dopady vývoja suverénnych fondov na objem priamych zahraničných investícií.