Offered IT Solutions in CRM for Small Businesses in Slovakia - Adamkovič, Jaroslav
Potreba CRM (customer relationship management - riadenie vzťahov so zákazníkmi) systému a ciele jeho implementácie v podniku. Požiadavky na implementáciu systému CRM. Analýza 11 CRM systémov. Výber kritérií v hodnotení systémov.