<The> Determinants of National Competitiveness in the Ongoing Recession in the Case of the Republic of Serbia - Petríková, Hana
Teoretické základy definície konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť Srbska na globálnych trhoch. Index globálnej konkurencieschopnosti CGI. Umiestnenie Srbska v CGI a exportná výkonnosť. Korelačná analýza a polynominálna regresia dát.