Factors of Growth Slowdowns & Convergence of Slovakia - Pleva, Michal, 1989-
Prehľad vývoja ekonomického rastu nových člesnkých krajín EÚ. Identifikácia príčin spomalenia rastu. Pravdepodobnosť zintenzívnenia spomalenia snaha obmedzenia rizikových faktorov vplyvu.