Modern Approaches to Appraisal of Work Performance - Posoldová, Iveta
Porovnanie vlastností generácií na trhu práce. Porovnanie charakteru práce, štýlov riadenia v podniku a sociálnych charakteristík. Ocenenie práce prostredníctvom gamifikácie alebo sociálnych technológií.