<The> Options of the Location for the New Shopping Centres in Bratislava - Prílepok, Ján
Definícia obchodného centra a prehľad existujúcich obchodných centier v Bratislave. Analýza vlastností obchodných centier v Bratislave a predpokladov pre umiestnenie nových obchodných centier.