Causes of the Ukrainian Conflict and Its Foreign Trade Consequences in the European Union, Ukraine and Slovak Republic - Bebiaková, Dáša
Vývoj vzťahov Ukrajiny a Ruska. Asociačná dohoda Ukrajina - EÚ a prepuknutie ukrajinskej krízy. Opatrenia západných krajín na politiku Ruska ohľadom Ukrajiny. Dopady sankcií na výkonnosť ruského hospodárstva a objem zahraničného obchodu s EÚ.