Use Modern Technology in Management of Stocks - Richnák, Patrik, 1988-
Manažment akcií v podniku. Moderné technológie v manažmente akcií - Kanban, Just in Time a Cross-Docking. Komparačná analýza technológií manažmentu akcií.