Impact of ICT on the Economy of the Country - Benkovičová, Katarína
ICT development index - index vývoja IKT v ekonomike. Zložky indexu a ciele jeho merania. NRI - Network readiness index (World economic forum) - druhá možnosť hodnotiť prínos IKT v hospodárstve. 54 parametrov indexu NRI.