Occupational and sectoral mobility in the Czech Republic and its changes during the economic recession - Vavřinová, Tereza
Zamestnanecká mobilita, jej atribúty pred a po kríze. Rozsah a formy mobility v ČR. Mobilita medzi jednotlivými sektormi ekonomiky. Zmena mobility v jednotlivých obdobiach podnikateľského cyklu.