Seeing the Hidden Part of the Iceberg: Gauging the Real Dimension of International Migration - Oţoiu, Adrian
Hodnotenie migračných štatistík od Eurostatu. Anlaýza kvality a úplnosti dát; riešenia pre zlepšenie ich porovnateľnosti a spoľahlivosti.