Regional analysis of Romanian migration determinants - Prada, Elena-Maria
Analýza migrácie z hľadísk podnikateľského prostredia a pracovného trhu a z hľadiska sociálnych a ekonomických podmienok. Zistená korelácia medzinárodnej migrácie s domácou politikou trhu práce.